Srbijanska pjevačica o Palminim žurkama i podvođenju maloljetnica

Dragan Marković Palma
Krstić je navela i da ne zna šta se sa njima dešavalo nakon što se žurke završe

 

Marina Krstić, nekadašnja pjevačica grupe "Bonami", odlučila je da slučaj "Palma" predstavi javnosti iz svog ugla, jer je s bendom, kako kaže, mnogo puta prisustvovala raznim okupljanjima u organizaciji opštine Jagodina. Ona je potvrdila da su žurke održavane i da su njima prisustvovali političari i mnogobrojne mlade djevojke koje nije poznavala.

-Da li su postojale after parti žurke posle zvaničnih događaja – jesu. Da li su na tim žurkama učestvovale razne meni nepoznate žene i djevojke – jesu. Da li je te žene i djevojke na moje oči neko maltretirao – nije. Da li je na tim žurkama bilo poznatih političara i ljudi iz javnog života – jeste. Da li su te djevojke i žene nakon završetka tih zabava odlazili u sobe sa tim ljudima – ne znam. Da li je mene neko ucjenjivao, podvodio, ili kao pjevačicu na bilo koji način ugrožavao – nikada, navela je ona.

Dodala je da su žene na tim zabavama uglavnom bile pijane.

-Da li sam primjetila da je neka od njih maloljetna – nisam. Da li su te djevojke i žene bile tu da bi zabavljale okupljene goste – jesu. Da li je te djevojke i žene neko u mom prisustvu omalovažavao, ili ugrožavao – nije. Da li su te djevojke i žene bile svojom voljom prisutne – ne znam. Suština ovog niza je da sigurno znam da su after parti žurke postojale, i na njima su se pojavljivale različite žene i djevojke, neke koje su učestvovale u zvaničnom dijelu programa, i neke koje prvi put vidiš, dodala je ona.

Krstić je navela i da ne zna šta se sa njima dešavalo nakon što se žurke završe.

-Ovaj niz ima za cilj, da ohrabri djevojke i žene, koje su bez da ja to znam, bile podvođene, ili na bilo koji drugi način primoravane da budu tu gdje jesu, prijavite tužilaštvu, ako znate da sam bila prisutna, i ako vam se nešto ružno desilo, slobodno me kontaktirajte, svjedočit ću. Ja nemam niti jedan jedini dokaz da se dešavalo sve što Marinika Tepić navodi, ali pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću tvrdim da su after žurke postojale, i da su na njima prisustvovale razne meni nepoznate djevojke i žene, napisala je Krstić.

Dragan Marković Palma

Priznala je da ne zna šta se dešavalo nakon što se svejtla ugase.

-Ovo ne smije da ostane ispod tepiha,i jako mi je žao i, ako je bilo koja žena na tim zabavama doživjela bilo kakvu neprijatnost,i molim vas, budite hrabre, prijavite, napisala je ona kasnije.

Rekla je da je Ivica Dačić prisustvovao na tim žurkama i da je pjevao.

-Sve što sam napisala, govorim u svoje lično ime, i moj stav ne odražava nužno i stav svih bivših članova mog bivšeg benda, jer nisam sigurna da bi svi željeli da se oglase na ovu temu. Zahvalna sam svakome ko podijeli, i još jednom, molim sve bivše kolege, ako nešto znate – ne šutite, dodala je pevačica.

Ubrzo nakon toga, Marina Krstić misteriozno je obrisala svoj Twitter nalog. Nova.rs je pokušala da stupi u kontakt s njom, te da zatraži objašnjenje zbog brisanja svojih naloga, kao i da da odgovor na pitanje da li je to učinila možda i pod pritiskom, ali ona nije odgovarala na pozive i poruke.

O podvođenju žena i maloljetnih djevojčica u Jagodini svjedoči bivši zaposleni u hotelu u Končarevu, iza kojeg, kako tvrdi, stoji Dragan Marković Palma. Sve to se dešavalo na žurkama koje su u hotelu organizovane. On je, kako navodi, odlučio da progovori o podvođenju maloljetnica i žena nakon posjete potpredsjednice SSP Marinike Tepić Jagodini, koja je njegovo svjedočenje objavila početkom sedmice na konferenciji za medije.