Baljić nakon debakla Pod Bijelim brijegom: Rezultat je previsok

Zrinjski je u 16. kolu BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine na svom terenu deklasirao Tuzla City rezultatom 4:0.

Nenad Gagro je nakon utakmice istakao da je njegova ekipa zaslužila pobjedu u ovoj susreti uz opasku da su se bolje snašli od njihovog protivnika, prenosi Oslobođenje.ba.

- Zaslužili smo pobjedu, malo bolje smo se snašli od protivnika i uz dvije doze želje došli do zaslužene pobjede protiv našeg današnjeg protivnika, rekao je Gagro nakon utakmice.

Riječ je dobio i trener gostujućeg tima Elvir Baljić koji je bio razočaran uvodnim minutama utakmice kada je njegova ekipa primila dva gola.

- Odlučili su golovi koji su bila prerano. Oba gola su bila autogolovi, poslije 2:0 bilo se teško vratiti ponovo. Što se tiče borbenosti, nije bilo loše, momci su pokušavali da se vrate, ali Zrinjski je kvalitetna ekipa. Išli smo do posljednje minute da se vratimo u utakmicu, ali previsok je rezultat. Nismo očekivali da će biti 4:0. Presudila su dva gola koja smo primili prerano, istakao je Baljić.