ETIHAD VEĆ SLAVIO NASLOV PRVAKA, A ONDA ŠOK Čudesni United preokrenuo i pobijedio City (2:3)

U NAJBOLJOJ utakmici godine United je kao gost na Etihadu pobijedio City s 3:2!

City je danas na svom Etihadu želio pobijediti United i već danas proslaviti naslov prvaka. Svoj peti. Sve je išlo po planu.

U prvih 45 minuta momčad Pepa Guardiole uništila je zbunjenu Mourinhovu ekipu koja je u prvih 45 minuta izgledala kao družina koja je stigla na Etihad biti samo kulisa slavlju Građana. Golovima Kompanyja i Gundogana City je vodio 2:0, a do odlaska na odmor imao je još pet sjajnih prilika. Gundogan je pogodio vratnicu, a Sterling je mogao biti heroj, no na kraju, kako će se pokazati, ispao je najveći tragičar ove epske utakmice. S druge strane, u prvom poluvremenu United nije uputio niti jedan udarac prema vratima. Niti jedan. Nula. Etihad je slavio naslov prvaka.

 

A onda je stiglo drugo poluvrijeme i potpuno ludilo. S tri gola United je preokrenuo utakmicu i napravio je čudo nad čudima. Momčad koja je bila u prvih 45 minuta ponižena i pregažena, digla se iz mrtvih, pobijedila je i odgodila je slavlje Građana barem za još jedno kolo. Paul Pogba je u samo 90-ak sekundi zabio dva gola, a gol koji je totalno šokirao Etihad u 69. minuti postigao je Chris Smalling.