Nemanja Vidić proslavio 37. rođendan, a sa ovom ženom je u braku 12 godina

Ljubavnu bajku počeli su 2006. na Zlatiboru, on je tada bio prvotimac Mančester junajteda i reprezentativac Srbije, a ona apsolvent Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Ana Vidić (prije braka Ivanović) i Nemanja Vidić postali su jedan od najpoznatijih evropskih parova. Ali i uprkos glamuru u kojem žive, jedan od najskromnijih parova.

Mnogi su očekivali da će njihovo vjenčanje biti glamurozno, ali je ceremonija bila veoma intimna i skromna. Crkveni brak su sklopili u crkvi Preobraženja Gospodnjeg, a onda se veselje nastavilo u Kongresnom centru "Srbija". U centru pažnje tog dana bio je glamur veći od svih, ljubav koja povezuje Anu i Nemanju.

Tokom njegove inostrane, veoma uspješne, karijere Ana se držala po strani. Nije bila od onih žena fudbalera koje žele pažnju po svaku cijenu.

Ono što nije mogla da sakrije od drugih bio je njen sjajan stil odijevanja, pa je završila na listama najbolje odjevenih supruga sportista po ocjeni engleske modne javnosti.

Nemanja, koji se početkom prošle godine oprostio od fudbala, bio je impresivan na terenu. Igrao je za Crvenu zvezdu, za Sparatk S, za Mančester junajterd, pa za Inter.

Veliki i skorman fudbaler nije gubio tlo pod nogama, kakve god da je uspjehe ostvarivao, kako one sportske tako i one materijalne. Nikada se nije hvalio bogatstvom. Učestvovao je u brojnim humanitarnim akcijama. Nesebično pomagao drugima. Diskretna je i njegova Ana pa su vjerovatno zbog toga tako dobar tandem.

Imaju trojicu sinova, Luku, Petra i Stefana.