Sada je definitivno kraj: Ovakvo poniženje Ronaldo nikada nije doživio i sada je jasno da odlazi

.
Bio jednom jedan Cristiano Ronaldo. To je možda rečenica koja najbolje opisuje u kakvom se stanju nalazi karijera jednog od najboljih nogometaša na svijetu.

 

Ronaldo ne samo da ne igra u prvoj postavi Manchester Uniteda, već je prestao dobijati i šansu da ulazi sa klupe.

Dugo se govori o njegovom odlasku iz kluba, a nakon posljednjeg poniženja koje je doživio, skoro je sigurno da će u januaru napustiti klub.

On je još u prošlom prijelaznom roku jasno dao do znanja upravi kluba da želi da ide, ali tada mu to nije bilo dopušteno.

Kako javljaju engleski mediji, Erik ten Hag je uspio da ujedini svlačionicu Manchester Uniteda, te je formirao grupu od četiri lidera ekipe.

To su kapiten Harry Maguire, Bruno Fernandes, David de Gea i naravno svi smo očekivali da četvrto ime bude Cristiano Ronaldo, ali to nije slučaj.

Ronaldo je ponižen i njega, iako je najbolji igrač na svijetu uz Messija, nema među tim igračima a umjesto njega je tu ni manje ni više nego Tom Heaton.

Navodno Bruno Fernandes i Tom Heaton čine duo koji ima ključnu ulogu kada je riječ o svim dešavanjima vezanim za svlačionicu.

Zaista je nevjerovatno da među tim igračima nije Cristiano Ronaldo, a upravo je to pokazatelj da će u januaru postati bivši igrač ovog kluba.

Čini se kako je samo jedno pitanje, a to je gdje će od januara svoju karijeru nastaviti Cristiano Ronaldo.