Ahmed Bužimkić iz Bosanske Krupe u novoj sezoni “Zvezde Granda”: Jedva čekam da čujem šta će reći Marija Šerifović (FOTO)

Home

Ahmed Bužimkić iz Bosanske Krupe u novoj sezoni “Zvezde Granda”: Jedva čekam da čujem šta će reći Marija Šerifović (FOTO)


Ahmed Bužimkić. 22-godišnjeg pjevača iz Bosanske Krupe, gledat ćemo u novoj sezoni “Zvezde Granda”. Otkad zna za sebe muzika je uvijek bila dio njega. U tom muzičkom svijetu amaterski je od malih nogu i zato ćesto voli reći da je muzika jezik koji svi razumiju. Do sada pojavljivao se na mnogim takmičenjima u Regionu.

Odlučio se ove godine za “Zvezde Granda” jer je siguran da može pokazati da zna pjevati, da pokaže šta je do sada naučio u tom muzičkom životu.

– Želja mi je izaći pred nabolji žiri kojeg se nimalo ne plašim. Strah od komenara odnosno kritika nemam jer, kao što rekoh, idem pred “provjeren” žiri, pa i samim tim kritika od nekog takvog je na određeni način savjet u svijetu muzike. Svaki član žirija mi je na određeni način poseban.

ahmed1

Komentari Marije Šerifović su mi jako bitni, naravno i od ostalih članova žirija, ali njeni nekako najviše. Njeni komenatari su mnogo poštovani, uvijek je direktna i ništa ne “upakuje” već kaže kako je . Jedva čekam da čujem šta će ona reći o mojim interpretacijama – govori Ahmed za naš portal.

Osim roditelja, brata , sestre uvijek je imao podršku i od djevojke Azre kao i od prijatelja Mersada i Ermina s kojima često nastupa zajedno.

djevokja

ahmed2

Za portal Krupljani.ba Ahmed još ističe:

Prije svega kao Krupljanin, želio bih se htio zahvaliti svom Gradu za podršku koju sam dobio, i vise nego očekivanu, potom, vama portalu Krupljani.ba koji je kao medijska podrška u najboljem svjetlu prikazao sve dosadašnje talente, ljude , pa tako i mene sada. U svim sferama od sporta pa do umjetnosti. Sezona Zvezda Granda je krenula, odnosno počinje u narednim danima, moja emisija se snima 19.septembra. Taj dan je nešto što sam čekao dugo vremena kroz sve ove godine moga rada, potruditi ću se da dam sve od sebe i da opravdam svu tu podršku koju sam dobio. Naravno sve ovo pored ljubavi prema muzici i svih ostalih stvari koje nosi muzika, najdraža stvar ako je možemo tako nazvati, su osmjesi ljudi kada postignem nešto. Vjerujte to je nešto što niti jedna svota para ili neka druga nagrada ne mogu da zamjene. Stvarno lijep osjećaj je prezentovati svoj grad u lijepom svjetlu, jer jesmo mala čaršija ali jaka, imamo sva bogatstava koje treba imati jedan besprijekoran grad, talente, ljude marljive radnike i to treba pokazati svijetu a ja sigurno hoću” – Ističe Ahmed.

Ahmedu želimo puno sreće u ovoj sezoni “Zvezde Granda”.

 

(Izvor: Krupljani.ba)

Topic
Objavio: Pet, 15/09/2017 - 18:41

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top