Vratimo 7-mjesečnoj djevojčici iz Cazina osmijeh na lice i omogućimo joj normalno djetinjstvo

Vama, koji ste jedina nada pomoći u ovakvim slučajevima, jedino svjetlo u mračnoj tami životnog iskušenja, Vama, jer nema više kome drugom, porodica Sivić iz Cazina upućuje molbu za pomoć njihovoj djevojčici.

Naime, Elma ima samo sedam mjeseci, tek je započela svoj život i već se mora boriti za njega. Rođena je sa srčanom manom ”anomalnog utopa plućnih vena”, što ima za posljedicu salijevanje krvi u pluća te joj je potrebno hitno liječenje.

Za liječenje koje podrazumijeva i određene operativne zahvate, potrebno je 10.000 KM, koje porodica Sivić, nažalost, nije u mogućnosti sama prikupiti obzirom da su financijski iscrpljeni dosadašnjim medicinskim troškovima.

Image

Dobri ljudi, Elma nas treba. Potrebna joj je naša pomoć u njenoj lavovskoj borbi za život, za djetinjstvo, za osmijeh, za sreću. Porodica Sivić ima samo jednu želju - da njihova mala djevojčica ozdravi i ima normalno djetinjstvo, i, kao i svako drugo dijete, Elma to zaslužuje. Možemo li se još jednom ujediniti i vratiti ovoj porodici nadu u bolje sutra, a Elmi omogućiti da bude sretno i zdravo dijete?

Svi koji mogu i žele pomoći, mogu to učiniti uplatom na broj žiro računa prikazan na fotografiji u prilogu, a porodicu možete kontaktirati putem broja telefona 061/ 077- 255 (Hasan Sivić)
ili ih možete posjetiti na adresi Podgredina 285, Stijena – Cazin.

Idemo, spasimo još jedan nevini život! Budimo ljudi, zbog sebe, zbog Elme, jer nikad ne znamo kad nama može zatrebati nečija pomoć, kad će nam nečije malo značiti puno.

Image