Brazilski igrač u Srbiji dobivao prijetnje smrću

Home

Brazilski igrač u Srbiji dobivao prijetnje smrću


"Prijetili su mi na Instagramu da će da me ubiju.

Došao sam zbog njih i odigrao ovu utakmicu. Ostao sam u klubu zbog ljubavi prema njima i Partizanu. Novac nije najvažniji, fudbal nije samo biznis, to je prije svega ljubav, pare će da dođu. Nikad mi nisu bile bitne, nikad ih nisam tražio, a pričaju kako "Leo hoće ovo, Leo hoće ono". Da tražim miliona eura. To nije istina, moje srce plače zbog toga, igram zbog navijača. Neka stanu pored mene i kažu to" ,ovo je kazao Brazilac Leonardo, igrač beogradskog Partizana, koji je nakon utakmice pretkola Lige prvaka protiv Budućnosti ušao u igru s klupe i postigao gol u pobjedi nad Budućnosti od 2:0.
 
On je gol proslavio ispod južne tribine stadiona uz poruku ispod dresa "Ovdje sam samo zbog vas navijača", prenosi B92. 

Već sedmicama se spekuliralo o njegovom odlasku iz Partizana, na pripreme je kasnio više od dvije sedmice, pa se spekuliralo da ne želi da igra za beogradski tim.  

"Morate pitati ljude iz kluba da li ostajem. To ni oni ne znaju. Ja znam šta želim, pitanje je šta oni žele. Samo je potrebno da pričaju sa mnom, a ne s drugim ljudima, da pričaju šta stignu novinarima. Ja sam uvijek iskren, volim ovaj klub, navijače, osvojio sam duplu krunu, sada želim da pobjeđujemo u Evropi, da se borimo za Ligu prvaka. Ne tražim novac, nego poštovanje."

 

(Izvor:Avaz.ba)

Tagovi
Objavio: Wed, 12/07/2017 - 19:00

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top