CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Chuck: Priča o pravom Rockyu

Home

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Chuck: Priča o pravom Rockyu

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Chuck: Priča o pravom Rockyu.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Film prati život boksača Chucka Wepnera i njegovu borbu iz ’75 godine protiv prvaka teške kategorije Muhammada Alija. Iako je borbu naposljetku izgubio,  Chuck je uspio izdržati čak 15 rundi protiv jednog od najvećih sportskih ikona u povijesti.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Drama inspirirana životom boksača teške kategorije – Chucka Wepnera, koja je navodno inspirirala Sylvestera Stallonea za film „Rocky”.

Važna napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 06.09.2017.(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavljeno: Tue, 22/08/2017 - 10:45

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top