CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Tragovi u snijegu

Home

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Tragovi u snijegu


Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Tragovi u snijegu.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Radnja filma se vrti oko silovane i ubijene tinejdžerice u indijskom rezervatu u Wyomingu. Kada Cory Lambert otkrije tijelo u divljini Wind River Indian rezervata, FBI šalje svoju agenticu Jane Banner kako bi istražila ubojstvo. Budući da ona nije spremna za uvjete zime u Wyomingu, zamoli Coryja da joj pomogne u istraživanju. 

Zašto morate pogledati ovaj film?

Scenarist filmova Sicario i Hell or High Water ovoga puta se našao u ulozi redatelja filma Wind River, koji nam daje uvid u problematična američka društvena pitanja.

Važna napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 04.10.2017.(Cazin.NET)

 

Tagovi
Topic
Objavio: Tue, 19/09/2017 - 08:48

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top