Cazin.NET te vodi u CineStar: Osvoji ulaznice za film Tajna broja sedam

Home

Cazin.NET te vodi u CineStar: Osvoji ulaznice za film Tajna broja sedam


Filmoljupci, igrajte se s nama i možda baš vi osvojite ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u CineStaru Bihać!

Cazin.NET ove kino sedmice nagrađuje svoja tri čitatelja sa po dvije ulaznice za film "Tajna broja sedam".
 

Kako osvojiti ulaznice?

Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

U ne tako dalekoj budućnosti, zbog prekomjerne populacije i gladi, vlada je ograničila obitelji na samo jedno dijete. Sedam identičnih sestara, koje su imena dobile po danima u tjednu, živi skriveno te svaki dan jedna izlazi van pod istim identitetom. Međutim, jednoga dana se sestra koja izlazi ponedjeljkom ne vrati, a ostale sestre krenu istraživati njezin nestanak.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Distopijski znanstveno-fantastični film Maxa Botkina i Kerry Williamson, u režiji Tommyja Wirkole u kojem glavne uloge imaju Noomi Rapace, Glenn Close i Willem Dafoe.

Važna napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 13.12.2017.(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavio: Tue, 28/11/2017 - 14:09

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top