fbpx Cijeli region zahvatilo olujno nevrijeme, najviše pogođen Novi Sad

Cijeli region zahvatilo olujno nevrijeme, najviše pogođen Novi Sad

Home

Cijeli region zahvatilo olujno nevrijeme, najviše pogođen Novi Sad


Cijeli region je u proteklo vrijeme zahvatilo jako nevrijeme praćeno grmljavinom i olujnim vjetrom, a najviše su pogođene Hrvatska i Srbija. Najveća oluja pogodila je Novi Sad, gdje je smrtno stradala jedna žena.

Regionalni mediji su u proteklom periodu, naročito od sinoć, izvještavali o jakom nevremenu u hrvatskim i srbijanskim gradovima, a očekuje se da će nevrijeme zahvatiti i veće područje Bosne i Hercegovine.
 

Nevrijeme u HrvatskojVeliko nevrijeme sinoć je napravilo nered u dijelovima unutrašnjosti Hrvatske, a zatim se proširilo i na veći dio Jadrana. Nevrijeme je nakon 22 sata pogodilo otok Cres, a prema pisanju hrvatskih medija, centar grada je potpuno potopljen.

U Velikoj je Gorici, kako prenosi Jutarnji list, padao grad veličine oraha, a lokalni portali pišu da je najgore nevrijeme pogodilo Kurilovac, gdje su stradali brojni vrtovi i plastenici. U Velikoj Gorici jak vetar lomio je grane drveća i suncobrane po terasama kafića.

Nevrijeme je u Gorici trajalo dvadesetak minuta, dok su u centru Zagreba olujni vjetar i kiša trajali desetak minuta.
 

Nevrijeme u VojvodiniSnažna oluja pogodila je Novi Sad u kojem je jedna žena stradala nakon što je drvo palo na njen automobil.

Na ulazu u grad iz pravca Zrenjanina kod Šangajske rasksrnice drvo je palo na automobil, a vatrogasci su izvukli povrijeđene iz automobila. 

Prema pisanju lokalnih medija, vatrogasci su isjekli automobil u kojem je jedna žena smrtno stradala. Poginula je na licu mjesta i ljekari su mogli samo da konstatuju smrt. 

U automobilu se nalazio i muškarac star 83 godine, a prevezli su ga u Klinički centar Vojvodine u svjesnom stanju. Zadobio je teške tjelesne povrede.

 

(Izvor: Klix)

Tagovi
Objavio: Čet, 29/06/2017 - 14:33

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top