Dodik: Srpska će imati odgovor na bahato ponašanje bošnjačkih političara

N

Bošnjaci trajno ruše svaku mogućnost da žive u BiH sa Srbima i to pokazuju gurajući rezoluciju o Srebrenici u Generalnu skupštinu UN-a, poručio je predsjednik Republike Srpske u objavi na društvenoj mreži Iks u kojoj je rekapitulirao sedmicu koju ispraćamo.
ATV

“Ako neko uporno pokušava da kvalifikuje krivicu za jedan narod, a traži da mi živimo s njima, to je apsurdno. Nema nikakvog smisla, ne vodi nikakvom pomirenju i ne može ništa da znači“, naveo je Dodik.

 


Dodik je dodao da Republika Srpska zna svoj put.

“Srpska će imati odgovor na ovakvo ponašanje bošnjačkih političara i njihovih sponzora sa Zapada“, dodao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u objavi na društvenoj mreži Iks.

Dodik je podsjetio da je tokom ove sedmice održan i sastanak rukovodstva Srpske i Srbije u Beogradu.
“Na sastanku smo predsjednika Srbije Aleksandra Vučića obavijestili da su prekršene sve procedure na nivou BiH za pokretanje inicijative za rezoluciju o Srebrenici“, naveo je Dodik.

Predsjednik Srpske osvrnuo se i na radnu posjetu Parizu u kojoj je boravio tokom ove sedmice.

“Razgovarao sam s francuskim senatorima, te predstavnicima srpske zajednice i SPC-a“, naveo je Dodik. Dodik je još dodao da je, pored Pariza, bio i u na Еkonomskom forumu u Delfima u Grčkoj.