Nasljednica Šemse Suljaković: Đula Velić iz Cazina snimila drugu pjesmu i već je hit (VIDEO)

Cazinska krajina je oduvijek veliki rasadnik talenata, a trenutno najviše pažnje privlači mlada djevojka iz Gornje Koprivne, Đula Velić, koju nazivaju nasljednicom Šemse Suljaković.

Njeno ime vam je sigurno poznato obzirom da svojim neospornim muzičkim talentom oduševljava publiku ne samo u svom gradu i Bosni i Hercegovini, već i svijetu. Nedavno se vratila sa američke turneje gdje se za njene nastupe tražila ulaznica više.

Nakon što je prošle godine snimila svoju prvu pjesmu pod nazivom "Ženska sudbina", za koju je vrhunski spot rađen u jedinstvenom i prelijepom ambijentu Starog grada "Ostrožac", ova mlada, talentirana djevojka publiku je nedavno obradovala svojom novom pjesmom. 

Pjesma pod nazivom "Dvadeset godina", koju potpisuje provjereni muzički znalac, Perica Zdravković, je ne tako davno postavljena na YouTube, a već je očito da se radi o novom hitu. Pjesmu je izdala za BN produkciju, što je veliki korak za muzičku karijeru Cazinjanke koja je u usponu.

Napomenimo i to da je Đula kćerka poznatog Enesa Velića - Krigera, vlasnika muzičke produkcijske kuće i poznatog klavijaturiste koji dugi niz godina ima uspješnu saradnju s dijelom ekipe Južnog vetra kao što su Kemal Malovčić i Šemsa Suljaković.