Dvije Hrvatice doživjele horor u Beogradu: Oteo ih "divlji taksista", zaključao i opljačkao

.
To da se "divlji" taksisti u Beogradu iživljavaju nad domaćim, ali i stranim državljanima nije rijetkost, naplaćuju im nevjerojatne cifre i vozikaju ih sporednim ulicama.

 

No, u posljednjem slučaju prevare, koji je objavljen na Instagram profilu Moj Beograd, tvrdi se kako su žrtve bile dvije djevojke iz Hrvatske, piše Jutarnji list. 

Njih je navodno prevario jedan mladić - kako se navodi u objavi, on im je samoinicijativno ponudio prijevoz od kluba na Savi do stana na Altini. 

Na snimci sa sigurnosnih kamera vidi se kako vozilo nema nikakve taksi oznake.

Video OVDJE; 

- Dvije djevojke iz Hrvatske u petak navečer opljačkao je dečko koji im je ponudio pomoć, oko 3:15 sati htio ih je odvesti od splava. Kad ih je dovezao na Altinu, tražio je da mu plate 22.000 dinara (oko 350 KM). Kad su odbile, zaključao je vrata i prijetio im. 

Djevojke su na kraju ipak platile, a jednoj je ispao telefon koji je on uzeo i odbio vratiti. Izbacio ih je iz auta i otišao. Imam i video s kamere u ulici gdje ih je ostavio, nažalost, ne vidi se registracija auta, ali možda ga netko može prepoznati ili je imao slično iskustvo. Sve je prijavljeno policiji - navedeno je na stranici Moj Beograd.

 

Foto: Screenshot