(FOTO) Ovo je kuća u kojoj je otac silovao 23-godišnju kćerku: "U šoku sam..."

asd
U Surdučkoj ulici, koja je specifična po tome što ima tri reda kuća i nekoliko hiljada stanovnika, policija je tragala za Janošem, koji je nakon silovanja kćerke nestao

Prema posljednjim, nezvaničnim informacijama u Zrenjaninu je otkriven i uhapšen Janoš Ć. (43), iz Zrenjanina, zbog sumnje da je juče u napuštenoj straćari u romskom naselju u kojem živi, u Surdučkoj ulici Treći red, silovao svoju dvadesettrogodišnju kćerku Sonitu Z. , koja se nakon gnusnog čina, požalila prijatljici, koja je o svemu obavijestila policiju.

U Surdučkoj ulici, koja je specifična po tome što ima tri reda kuća i nekoliko hiljada stanovnika, policija je tragala za Janošem, koji je nakon silovanja kćerke nestao.

- Vidio sam ga prije nekoliko dana, on radi u polju i rijetko je kod kuće, znam da ima suprugu i još jednu malu kćerkicu, kaže stanovnik Surdučke, insistirajući da ostane anoniman.
 - U šoku sam, ne mogu ništa da kažem, tiho je prozborila Anita Z. Janoševa supruga, kada se za trenutak pojavila ispred porodične kuće.

Mada su se od juče, kada se, kako se sumnja, dogodilo silovanje, pojavile različite verzije mjesta gdje se sve odigrali, stanovnici Surdučke tvrde da se sve dogodilo u jednoj od napuštenih kuća u ulici pišu Novosti.

Image
hjk