(FOTO) VEČER U DUHU ROCK'N'ROLLA: Promocija albuma "Sjene" cazinskog benda Selim III uz odličan after party

Home

(FOTO) VEČER U DUHU ROCK'N'ROLLA: Promocija albuma "Sjene" cazinskog benda Selim III uz odličan after party


Sinoć je u, do posljednjeg mjesta ispunjenoj, sali Kulturnog centra Cazin održana live promocija prvog albuma "Sjene" cazinskog benda Selim III.

Ovaj mladi i perspektivni bend te njihove singlove predstavljali smo našim čitateljima kroz nekoliko mjeseci surađujući direktno sa bendom i prateći njihov rad. 

Kako su sva tri člana, Sead, Kemal i Anmar, rođeni Cazinjani a žive i studiraju u različitim gradovima, za očekivati je bilo da će prvu priliku, kada se nađu u svom gradu, iskoristiti za promociju albuma i odličnu svirku kojom su počastili prisutne Cazinjane.

Tako je sinoć održana dugo očekivana promocija prvog EP-a "Sjene". Svirka je počela u 20:00 sati a prisutni su osim promocije novih pjesama Selima III slušali i uživali u hitovima domaćeg rock'n'rolla.

Vidno raspoložena i raspjevana publika dokaz je kako su sve pjesme sa albuma "Sjene" dobro prihvaćene među cazinskom rajom. 

Djelić sinoćnje atmosfere donosimo vam kroz nekoliko fotografija:

 

Nakon svirke u Kulturnom centru dobro raspoloženje nastavilo se i na after partyju u Kuglani Cazin. Atmosfera je bila usijana u pravom rokerskom smislu.

Što, naravno, dokazuje da je Cazinjanima stalo do ovakvih dešavanja i da su, iako rijetka, rado posjećivana.

Članovima benda Selim III želimo mnogo sreće  uspjeha u budućem radu. 

(Cazin.NET)

 

Tagovi
Topic
Objavio: Ned, 30/04/2017 - 19:04

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top