Grad Cazin i JU Sportski centar ,,Salih Omerčević’’ Cazin domaćini za Euro 2024

c

Grad Cazin i JU Sportski centar ,,Salih Omerčević’’ Cazin, bit će domaćini posljednjoj utakmici rukometne reprezentacije BiH u okviru kvalifikacija za Euro 2024. koja će se odigrati 27. aprila protiv Slovenije.

Nakon što je naš Grad prošle godine ugostio žensku reprezentaciju, krajem ovog mjeseca ugostit ćemo i mušku rukometnu reprezentaciju.

Svi ljubitelji sporta imat će priliku da u Cazinu prisustvuju velikom rukometnom spektaklu, između BiH i Slovenije. Ova utakmica je od značaja za plasman na europsko prvenstvo.

Ulaznice za kvalifikacionu utakmicu rukometne reprezentacije BiH i Slovenije mogu se kupiti u Gradskoj sportskoj dvorani Cazin i u prostorijama GSS.  Cijena ulaznice iznosi 15KM.

Dvorana Sportskog centra ,,Salih Omerčević’’ dobila je novi sjaj. Završena je i druga tribina sa novih 1000 sjedalica i tako je kompletirano 2000 novih sjedalica. Osim funkcionalnosti, doprinosi ljepšem i boljem izgledu dvorane na najbolji način, a ujedno je dvorana spremna da 27. aprila dočeka reprezentaciju i omogući gledaocima atmosferu u savremenijem i modernijem ambijentu.