Gradonačelnik Bijeljine molio Dodika da mu ne isključe struju u gradskom vodovodu

Rješenje je iznašao u telefonskom pozivu, koga drugog, nego Milorada Dodika?!

Gradskim vodovodom rukovodi SDS, a elektrodistribucijom SNSD.

Kombinacija "san snova" i jedni i drugi krše zakone, prvi neplaćanjem struje, a drugi koji su dozvolili da se dug gomila.

Umjesto da odmah traži odgovornost onog ko je stvorio taj dug i rješenje da se izmire zakonske obaveze koje se tiču utrošene električne energije, Mićić je spasonosno rješenje pronašao tako što je, kako tvrde ti izvori, pozvao Milorada Dodika, lidera SNSD-a, moleći ga da spriječi isključenje struje gradskom vodovodu, prenosi Oslobođenje.ba.

Telefonski poziv je urodio plodom, prijetnje lokalnih SNSD moćnika pale su u vodu,a na površinu ponovo isplivalo da kada imate "jake" veze možete da radite "šta hoćete".

Ovo je još jedna potvrda da u Republici Srpskoj postoji jak lobi kojima se bez obzira na stranačku pripadnost toleriše sve i da zakoni za njih ništa ne znače. To je jednom u skupštinskim kuolarima rekao i sadašnji premijer RS Radovan Višković, kada je bio šef poslaničke grupe SNSD-a.

Nakon jedne žestoke skupštinske rasprave između poslanika vlasti i opozicije, u pauzi zasjedanja, Višković se tada požalio svom kolegi iz protivničkog tabora - Koje smo mi budale, krvimo se ovdje da bi naši i vaši tajkuni obrtali što više miliona!?, piše BN.