Hrvatska: Dok grli uplakanog Zadranina kojem je poplava nanijela štetu, Kolinda se smije

Home

Hrvatska: Dok grli uplakanog Zadranina kojem je poplava nanijela štetu, Kolinda se smije


Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović jučer se hitro zaputila u Zadar koji je bio pogođen nesvakidašnjom poplavom, kako bi se na licu mjesta uvjerila kakva je situacija na terenu.

Obilazak poplavljenih područja u Zadru iskoristila je da izjavi kako je sve to podsjeća na njezin rodni kraj, ali i kao priliku za fotografiranje, čime se pohvalila na svojem službenom profilu na Instagramu.

Tamo je Grabar-Kitarović objavila fotografiju na kojoj grli i valjda tješi starijeg čovjeka koji plače, vjerojatno zbog štete koju je Zadru nanijela velika poplava. No dok je posve jasno da potreseni Zadranin u grču rida, Kolindino lice je djelomice zaklonjeno njegovim te se čini kako se predsjednica zapravo - smiješi. Usne su joj podignute prema gore u nešto što sliči osmijehu, a to sugeriraju i crte na obrazima.

Ipak, teško je definitivno procijeniti smije li se predsjednica dok joj potreseni Zadranin rida u naručju ili pak ona plače tako da izgleda kao da se smije.

Neprijeporno je zato da je uz spornu fotografiju, koja je izazvala i niz negativnih reakcija na društvenim mrežama, objavljen i kičasti hashtag “budičovjekrodasvog. Za pretpostaviti je da to ne znači smijati se ljudima koji plaču u očaju zbog prirodne katastrofe koji su proživjeli.

 

(Izvor: Index)

Objavio: Tue, 12/09/2017 - 16:56

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top