Hrvatska: Prvo su gledali moje gole grudi, pa me onda prijavili policiji

Home

Hrvatska: Prvo su gledali moje gole grudi, pa me onda prijavili policiji

U četvrtak je bilo jako vruće. Iza svoje kuće sam se u kadi koja je skrivena korovom, polijevala vodom. Dok sam se brisala, skinula sam gornji dio kostima.

Ovako je svoju ispovijest za 24sata.hr započela žena o kojoj u proteklim danima bruji Hrvatska. Kako je objavljeno nju su policiji prijavili susjedi zbog kupanja golih grudi u vlastitom dvorištu. Policija je ovu ženu i sankcionirala.

Malo selo  Kloštar Vojakovački nadomak Križevaca je na nogama.

"Možete je sresti na cesti da hoda, ali i da zapleše. To ipak nije u redu. Ne smeta mi to što se kupa bez grudnjaka, ali bi trebala pripaziti na ponašanje kojim iritira sredinu u kojoj živi", rekla je jedna od najbližih susjeda, tražeći anonimnost.

Bilo je i onih koji su kazali da je žena u sukobu sa svim susjedima jer po noći pušta glasno glazbu te uznemirava ostale koji su željni sna. Ona se pak, zbog postupaka svojih susjeda ne uznemirava previše, te tvrdi da samo živi svoj život.

"Ljudi se previše bave drugima umjesto da se pozabave sami sa sobom. Nikoga ne vrijeđam i ne omalovažavam već imam svoj životni stil. Puno hodam, molim krunicu i mišljenje okoline me ne interesira, kao što me nije briga kako oni žive"- odrješita je ona. Dodala je kako su jadranske plaže pune žena koje uokolo hodaju bez grudnjaka i to nikoga ne smeta.

Sudac će istražiti jesu li susjedi mogli vidjeti golu ženu normalno se krećući svojim dvorištima ili su se recimo popeli na zid ili drvo da bi je vidjeli. 

 

(Izvor: Radiosarajevo)

Tagovi
Objavljeno: Ned, 13/08/2017 - 14:25

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top