Iz Cazin city centra demantuju Azurovog oca: Imamo sve dozvole i možemo nesmetano raditi…

.

 

Nakon što je otac Azura Terzića ustvrdio da lokal u kojem se nalazio njegov sin kad je stradao u Cazin city centru nema neophodne dozvole, javili su se iz ove kompanije.

Njihovo saoćenje prenosimo u cjelosti:

“Poštovani sugrađani,

 

Iako se nismo planirali obraćati javnosti, primarno zbog poštovanja cijele porodice koja prolazi kroz težak životni period, ali i sa ciljem da nadležni organi mogu uraditi neometano svoj dio posla, ipak, s obzirom na izrečeni niz lažnih optužbi koje sadrže i prijetnje prinuđeni smo da ovim putem prezentujemo pravu istinu.

Naime, firma TKC-Andy AD d.o.o. Cazin posjeduje sve neophodne dozvole za rad, a što je jasno konstatovano i redovnim kontolama od strane nadležnih državnih organa. Osim što posjeduje dozvole za rad, cjelokupno poslovanje firme je u potpunom skladu sa zakonskim normativima koji regulišu ovu materiju.

Ono što treba da znaju naši sugrađani, naši Cazinjani, ali i šira javnost je da pojedinci (osobe koje za sebe kažu da su lokalni moćnici) svojim nečasnim radnjama koriste nemili događaj zarad ostvarenje ličnog cilja, te svojim nečasnim radnjama žele da nanesu štetu našoj firmi onemogućavanjem normalnog poslovanja.

Dakle, njihov jedini cilj i motiv zasigurno nije da se sazna istina, njihov jedini motiv je ostvarenje lične koristi te u tu svrhu, preko određenih pojedinaca pokušavaju da iskoriste sve časne ljude.

Ono što želimo reći veoma jasno i glasno, mi smo za istinu, tu istinu trebaju utvrditi nadležni organi, koje ovim putem pozivamo da izađu u javnost i objelodane dosadašnje rezultate rada.

Ono što treba da znaju naši sugrađani, naši Cazinjani, ali i šira javnost je da pojedinci (osobe koje za sebe kažu da su lokalni moćnici) svojim nečasnim radnjama koriste nemili događaj zarad ostvarenje ličnog cilja, te svojim nečasnim radnjama žele da nanesu štetu našoj firmi onemogućavanjem normalnog poslovanja. Dakle, njihov jedini cilj i motiv zasigurno nije da se sazna istina, njihov jedini motiv je ostvarenje lične koristi te u tu svrhu, preko određenih pojedinaca pokušavaju da iskoriste sve časne ljude. Ono što želimo reći veoma jasno i glasno, mi smo za istinu, tu istinu trebaju utvrditi nadležni organi, koje ovim putem pozivamo da izađu u javnost i objelodane dosadašnje rezultate rada.