Iz istražnih agencija zatražen uvid u misteriozni rokovnik (Drugi dio)

Home

Iz istražnih agencija zatražen uvid u misteriozni rokovnik (Drugi dio)


SARAJEVO - Portal Vijesti.ba jučer je objavio dio sadržaja misterioznog rokovnika nama nepoznatog vlasnika u kojem se nalaze brojne informacije o sastancima marketinških agencija s odabranim tv stanicama.

Za ovaj rokovnik su se, nakon naše objave, zainteresovale istražne agencije u BiH koje su nas tokom dana kontaktirale, pa ćemo privremeno obustaviti dalje objavljivanje sadržaja  zbog interesa istrage.

Interes istražnih agencija ne treba da čudi obzirom da sadržaj rokovnika može poslužiti kao važan  dokaz u istragama koje se vode, a koje se tiče rasvjetljavanja  sprege nekih tv stanica  sa pojedinim marketinškim agencijama, koja po sumnjama istražitelja  ima elemente ozbiljnog i organiziranog kriminala.

Također, javno smo pozvali vlasnika misterioznog rokovnika, koji je neopreznošću ostavljen u prostorijama jedne organizacije te nama dostavljen, da nas kontaktira ukoliko ga želi preuzeti.

Kako nam se do danas niko nije javio, po svemu sudeći sljedeća adresa na kojoj će moći preuzeti svoj rokovnik biće adresa jedne od bh. istražnih agencija.

 

 

(Vijesti.ba)

Objavio: Sat, 10/12/2011 - 08:39

Facebook komentari

Back to top