Jučer u cazinskom naselju Pjanići došlo do vike i galame od strane jednog lica

sa

U proteklih 24 sata na području Grada Cazin smo prikupili i obradili informacije o slijedećim pojavama i događajima:

 

Izvještaj policijske stanice Cazin

Krivična djela 1

08:45 sati mjesto Pjanići vika,galama i drsko ponašanje od strane jednog lica

Saobr.nezgoda 1

19:00 sati magistralni put Ćoralići udar 1 m/v u pješaka i tom prilikom pješak zadobio TTP

Izvještaj Profesionalne vatrogasne jedinice Cazin 0 Opis Mirno

Izvještaj hitne službe Doma zdravlja Pregleda: 56 Povreda Korištenje saniteta 5

Vodosnabdijevanje Uredno. (JKP VODOVOD)

Elektrosnabdjevanje Podružnica “Elektrodistribucija” Bihać PJD Cazin obavještava kupce da dana 09.03.2023.godine planiran prekid snabdijevanja električnom energijom za slijedeća trafopodručja; Huremagići,Križ,Ćoralići u vremenu od 08.00 – 16:00 sati .

Komunalne usluge Odvožnja komunalnog otpada odvija se po redu odvožnje. (ČISTOĆA)

Stanje na cestama 09. 03. 2023. u 06 : 30 sati

Prohodnost puteva u Bosni i Hercegovini jutros je dobra i na većini dionica saobraća se po suhom ili vlažnom kolovozu. U jugozapadnoj Bosni i ponegdje u Hercegovini pada slabija kiša, dok magla smanjuje vidljivost na putevima na području Livna i Glamoča, kao i na planinskom prevoju Makljen (Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje). Skrećemo pažnju i na učestale odrone kamenja na kolovoz. Vozače savjetujemo da na svim putnim pravcima voze maksimalno oprezno i da obavezno drže odstojanje između vozila. Zbog radova na uklanjanju brojnih odrona i oborenih stabala obustavljen je saobraćaj na magistralnom putu Srbljani–Bosanska Krupa. Vozači mogu koristiti alternativni pravac Srbljani-Cazin-Ljusina-Bosanska Krupa. Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Vodostaj Mutnice Mjerna stanica u Tržcu nije u upotrebi. Autobusni saobraćaj Prevoznici imaju dozvolu vršenja prevoza. Temperatura: u 07:00 11°C Pritisak: 10063mb Vlažnost: 69 % Neeksplodirana ubojna sredstva NUS 0