Kobna subota na bh. cestama: U nesreći poginuli žena i muškarac

Home

Kobna subota na bh. cestama: U nesreći poginuli žena i muškarac


Dvije osobe su poginule u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile na području Srpca i Banjeluke, potvrdila je Feni portparol Okružnog javno tužilaštva Banjaluka Maja Đaković-Vidović.

Na magistralnom putu Srbac-Derventa, u mjestu Korovi, sinoć je došlo do sudara putničkog vozila opel zafira, kojim je upravljao Fahir Merdžanović (1954.) iz Gradačca i traktora s prikolicom, za čijim volanom je bio Teodor Knežević (1945.) iz Kobaša kod Srpca.

Smrtno je stradala Izeta Merdžanović (1955.) iz Gradačca, koja je bila na mjestu suvozača u opelu, rekla je Vidović-Đaković.

U drugoj saobraćajnoj nesreći, na magistralnom putu Banja Luka-Gradiška, u Mahovljanima, rano jutros poginuo je Nebojša Balaban.
 

Vidović-Đaković je pojasnila da su u ovoj saobraćanoj nesreći učestvovala tri vozila, putnički automobil volkswagen golf , kojim je upravljao Darko Popović (1971.) iz Gradiške, drugi učesnik je teretno vozilo citroen, za čijim volanom je bio Nebojša Balaban (1946.) iz Sefereovaca kod Gradiške te teretno vozilo s prikolicom, kojim je upravljao Ermin Orman iz Fojnice.

U oba slučaja obavljeni su uviđaji, a dežurna tužiteljka Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Biljana Marković je naložila da se preduzmu sve istražnje radnje i mjere na utvrđivanju uzroka saobraćajnih nesreća. Biće obavljena i obdukcija tijela stradalih.

 

(Izvor: Fena)

 
 
 
Objavio: Ned, 24/09/2017 - 13:03

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top