fbpx Kolačijada u Bosanskoj Krupi: Pomozimo Amili Duranović

Kolačijada u Bosanskoj Krupi: Pomozimo Amili Duranović

Home

Kolačijada u Bosanskoj Krupi: Pomozimo Amili Duranović


Najvrijedniji dar koji u zžvotu možemo dobiti je dijete. Najveća borba koju možemo voditi je ona koju vodimo za dijete.

Latif i Zehra se lavovski bore devet godina da omoguce svojoj kcerki ugodan djeciji zivot. Uspjeli su ovi hrabri ljudi, Amila je sretno dijete, uziva u igri sa drugom djecom.

Nazalost Amilina dijagnoza,(cerebralna paraliza) joj onemogucava mnoge igre u kojim se zahtjeva fizicko kretanje, Ona nije samostalna, ne moze sama da hoda i slabo koristi desnnu ruku. Ukazala se mogucnost da se njeno stanje poboljsa, rehabilitacijom na klinici u Dubrovniku. Hrabri Duranovici, su mnoge terapije do sada finansirali, radili sa Amilom sami, sada Vas mole da im pomognete da skupe potrebni novac u iznosu od cca. 20.000,00 KM i da omoguce ovaj tretman svojoj Amili. Zajedno mozemo olaksati Amiline svakodnevne muke.

Dragi naši Krupljani pokažimo našu humanost i ovog puta, pomozimo malenoj Amili DA SA MANJE BOLI KORAČA KROZ ŽIVOT. U ponedjeljak (12. juni) ispred hotela STARI GRAD ILMA u 10 sati. Znamo da su Ramazanski Mubarek dani pred nama, zato počastimo se za iftar s lijepim kolačima a unaprijed učinimo jedno dobro djelo.

(Izvor: Krupljani.ba)

Topic
Objavio: Čet, 08/06/2017 - 13:57

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top