Milorad Dodik otkrio da li pije kafu s Bakirom Izetbegovićem

Home

Milorad Dodik otkrio da li pije kafu s Bakirom Izetbegovićem


U intervjuu za Sputnjik Milorad Dodik, predsjednik RS-a upitan je šta razgovara s bošnjačkim članom Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem kada se kamere ugase.

"Ne pijem kafu, pa ni sa Bakirom", odgovorio je Dodik.

Dodik je izjavio je da vjeruje da će Beograd i Banjaluka u budućnosti jednom biti u jednoj državi i da je to prirodno, fer i pošteno.

"Naravno da su okolnosti danas drugačije i da ne mogu da budu podloga onome što ja kažem. Ali, izvinite, meni niko ne može da zabrani da vjerujem, da maštam, da imam ideal. To mi neće uzeti. A ja vjerujem", rekao je Dodik za "Sputnjik".

Odgovarajući na pitanje da li mu je žao što nije otišao na inauguraciju američkog predsjednika Donalda Trampa, Dodik je rekao da bi volio da je prisustvovao, ali da su se potrudili neki ljudi iz bivše administracije da to spriječe i to je, kako je rekao, njihov najveći uspjeh.

"Vjerujem da će ta zabrana biti prošlost, jer nije ni bila na realnim osnovama", naveo je Dodik.

Govoreći o režiseru Emiru Kusturici, Dodik je rekao da je on čovjek koji je posvećen onome što radi i da je dobar pripadnik srpskog naroda, da brine o njemu i ima povećanu emociju za sudbinu i istoriju svog naroda. 

 

(Izvor: radiosarajevo.ba)

Tagovi
Objavio: Ned, 01/10/2017 - 14:26

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top