Mini WRC je najbolji rally auto godine

Home

Mini WRC je najbolji rally auto godine


Dani Sordo uvjeren je kako momčad Mini, koja će sljedećeg mjeseca u svojstvu treće tvorničke ekipe nastupiti na otvorenju nove sezone u Monte Carlu, može već od prvih natjecanja konkurirati za pobjede.

Tijekom ove godine Mini je odradio nastupe na šest rallyja, a uspjesi nisu ostali nezamijećeni, pa je upravo Minijev natjecateljski automobil MINI John Cooper Works WRC proglašen najboljim u godišnjem izboru britanskog magazina Autosport.

"Ove godine moramo izdvojiti nastup u Francuskoj, bilo je sjajno jer smo konkurirali za pobjedu u ukupnom poretku, a to je uvijek zabavna stvar. Izuzetno sam zadovoljan prvom sezonom i pripremnim nastupima. Sljedeću godinu opet započinjemo od nule, ali siguran sam da ćemo biti još bolji. To govorim zato što vjerujem da će momčad nastaviti s radom i razvojem, kao što je to bio slučaj tijekom cijele ove godine. Nedvojbeno će za sezonu trebati više novca, ali uz još neke preinake i više odvoženih kilometara ne vidim razloge zbog kojih ne bismo vrlo brzo mogli ciljati na pobjede", rekao je jedan od dvojice Minijevih vozača, Dani Sordo.

autosport

Objavio: Tue, 06/12/2011 - 22:36

Facebook komentari

Back to top