Mislite da imate prevelike oči?

Home

Mislite da imate prevelike oči?


Velike i blistave oči san su svake cure, ali ipak, sretnice koje imaju takav tip očiju, često se žale da su one prevelike i jedino što dolazi do izražaja na njihovom licu. Ako oči želiš vizualno prikazati manjima, poslušaj nekoliko naših make up savjeta.

1. Smokey eyes

Tamni smokey eyes look idealan je za tebe jer smanjuje oči, pa ga možeš nositi prilikom izlazaka i posebnih prigoda, prenosi Index. Za razliku od cura koje u klasičan smokey eyes look moraju ubacivati bijelo sjenilo i pažljivo baratati tušem za oči kako bi im pogled ostao "otvoren", ti bez problema možeš koristiti tamno sjenilo na cijelom kapku te oči zaokružiti tušem ili olovkom.

2. Prebaci fokus

Ako smatraš da imaš prevelike oči, probaj prebaciti fokus na neki drugi dio tvog lica. Obično bijelo ili bež sjenilo i malo maskare izvrsno će izgledati uz jarko namazana usta, a ako imaš lijepe obraze, jagodice istakni malo jačim ružičastim ili narančastim rumenilom.

3. Nosi šiške


Lijepo stilizirane šiške prilagođene tvojim crtama lica pomoći će ti da tvoje oči djeluju manje, a cijelo lice skladnije.

4. Tuš za oči

Pri šminkanju svakako koristi tuš za oči. Tuš nanesi duž cijelog gornjeg kapka, a na kraju oka nemoj ga previše izvlačiti prema gore. To će samo dodatno naglasiti i povećat tvoje oči.

5. Sjenila u zagasitim bojama

Izbjegavaj sjenila u žarkim bojama i opredijeli se za ona u zagasitim bojama kao što smeđa, siva i boja masline. Mat sjenila bolje će ti pristajati od svjetlucavih, a svakako izbjegavaj sjenila koja su iste boje kao i tvoje oči.

Objavio: Pon, 05/12/2011 - 03:24

Facebook komentari

Back to top