fbpx Misteriozna smrt: Profesorica pobjegla u Njemačku sa učenikom i udala se za njega, a onda pala s trećeg sprata

Misteriozna smrt: Profesorica pobjegla u Njemačku sa učenikom i udala se za njega, a onda pala s trećeg sprata

Home

Misteriozna smrt: Profesorica pobjegla u Njemačku sa učenikom i udala se za njega, a onda pala s trećeg sprata


Natalija Ćirić Radin (34) poginula je pod nerazjašnjenim okolnostima nakon skoka s trećeg sprata u njemačkom gradu Mainzu, dok je u istoj sobi bio njen suprug M.R. (22), inače njen bivši učenik iz srednje škole.

Tragični skok u smrt ove mlade žene porijeklom iz srbijanskog grada Petrovca na Mlavi dogodio se 7. juni.

Prema priči majke preminule Natalije, Zlatice Ćirić, ova smrt je misterij za njene najbliže u Srbiji. Kako je ipričala za Blic, njena kćerka je u Mainz otišla sredinom aprila sa svojim 12 godina mlađim suprugom kojem je Natalija prije bila profesorica u školi.

"Ja sam najnesretnija majka, koja je izgubila kćerku pod nerazjašnjenim okolnostima. Njena nesreća je počela kad je prihvatila udvaranje svog učenika. Distancirala se od svih nas, napustila posao u školi, učila njemački jezik i otišla u Njemačku kod njega koji se tamo doselio još u novembru prošle godine " , u suzama se prisjeća Zlatica.

Ne krije da je s Natalijom bila u jako lošim odnosima, jer porodica nije prihvaćala njihov brak. Kako kaže, o kćerci nije imala nikakve informacije sve do 12. juna kad im je na vrata pokucala policija.

"Rekli su nam da je pet dana ranije Natalija skočila s trećeg sprata iz stana u kojem je živjela s njim, a on je u trenutku njenog skoka bio prisutan i nije je spriječio u tome. Navodno je bio ispitan i podvrgnut poligrafskom ispitivanju, koje je prošao " ,priča Zlatica.

Ona sumnja da je Natalijinu odluku da izvrši samoubistvo izazvao upravo suprug preminule.

"Na svu moju nesreću, ja do njega ne mogu doći niti mogu dobiti dozvolu da dijete sahranim tu u porodičnoj grobnici. Što se tog kobnog dana verbalno dogodilo između njih, to za sada zna samo on koji je cijeli događaj htio zataškati da mi ne bismo saznali da nam je dijete izgubilo život, ali nam je po službenoj dužnosti javio konzul iz Frankfurta. Moja kćerka nije bila suicidalna i ne znam što se moglo dogoditi da digne ruku na sebe" ,kaže majka.

 

(Izvor:avaz.ba)

Tagovi
Objavio: Čet, 22/06/2017 - 08:26

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top