Mladić i djevojka su skočili pod voz držeći se za ruke: Ona je na mjestu ostala mrtva, njemu se bore za život

Home

Mladić i djevojka su skočili pod voz držeći se za ruke: Ona je na mjestu ostala mrtva, njemu se bore za život


Teretni voz na pruzi Ruma-Brasina noćas je usmrtio Draganu Vasić (25) iz Straže, teško povrijedio Željka Lazarevića (24) iz Novog Sela i nanio lakše povrede maljoletnoj djevojčici, saznaju „Novosti“. Nesreća se desila kod sela Straže, u lozničkom kraju, dvadesetak minuta iza ponoći.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici nam je rečeno da su došli do informacija da su se „dvoje mladih ljudi dogovorili da zajedno stanu ispred teretnog voza, direktno na prugu što su i učinili“. Zoran Nestorović, v.f. Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici kaže da je naložena obukcija tijela nastradale djevojke, a mladić je u teško stanju prebačen u lozničku Opštu bolnicu. Utvrđuju se sve okolnosti pod kojima se dogodila ova tragedija.

Pacijent je primljen oko tri sata iza ponoći u Urgentni centar naše ustanove i zbrinut je u jedinici intenzivne njege – kaže Dragana Vasiljević, portarolka Opšte bolnice u Loznici.

– On je van životne opasnosti. U pitanju su ortopedske povrede, ima dva preloma. Radi se na preciznom dijagnostikovanju njegovog stanja, kako bi se utvrdilo šta je sve potrebno da se učini za njegovo valjano i potpuno zbrinjavanje.

Lakše povrede dobila je i maloljetna djevojčica koja nije bila na pruzi sa Draganom i Željkom, već nedaleko od njih kraj pruge. Nema potpunih informacija kako je povrijeđena, pa se i to provjerava.

 

(Izvor: bhindex)

Tagovi
Objavio: Wed, 23/08/2017 - 12:55

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top