Muškarac (65) držao maloljetnicu u podrumu kao se*sualnu robinju!

Porodica maltretirane i se*sualno napastvovane djevojčice je, kako se nezavanično saznaje, njen nestanak prijavila u subotu, 14. marta.

Muškarac D. R. (65) iz Starih Banovaca (Srbija) uhapšen je zbog sumnje da je deset dana se*sualno zlostavljao maloljetnu djevojčicu, koju je držao kao robinju u svojoj kući.

Porodica maltretirane i se*sualno napastvovane djevojčice je, kako se nezavanično saznaje, njen nestanak prijavila u subotu, 14. marta. Mjesec dana kasnije, prilikom pretresa kuće muškarca zbog sumnje da u njoj čuva oružje, djevojčica je pronađena u jednoj od soba.

– Dijete je policiji reklo da ju je D. R. redovno se*sualno zlostavljao upotrebljavajući divljačku silu. Takođe, zabranio joj je da izlazi iz kuće. Prijetio joj je da će je ubiti ako se usudi da pređe prag. Drhtala je, zbunjeno zurila i vapila za vazduhom kad ju je policija pronašla kako nepomično sjedi na podu mračne i prašnjave sobe – kaže izvor, piše “Kurir“.

Nezvanično, djevojčica je bila u hraniteljskoj porodici, koju je svojevoljno napustila i završila u stanu nepoznatog muškarca.

– Ona je ranije u više navrata odlazila od kuće, ali se uvijek vraćala. Nije je bilo nekoliko dana, pa je prijavljen njen nestanak – navodi izvor.

Policija je, kaže sagovornik, u stanu D. R. prilikom pretresa pronašla gasni pištolj sa četiri metka za koji muškarac nije imao dozvolu.

– Se*sualni manijak je odmah priveden i zadržan u policijskoj stanici. Potom je uz krivičnu prijavu saslušan u tužilaštvu. Određen mu je i pritvor do 30 dana zbog nedozvoljenog držanja oružja.