fbpx Muškarac u majici "Za dom spremni" napao i povrijedio policajku

Muškarac u majici "Za dom spremni" napao i povrijedio policajku

Home

Muškarac u majici "Za dom spremni" napao i povrijedio policajku


U Policijskoj stanici Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom iz Kistanja osumnjičenim za nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te za napad na policijsku službenicu kninske Policijske stanice.

Naime, temeljem ranije prikupljenog saznanja po nalogu Županijskog suda Šibenik, u utorak, 27. juna, u Kistanjama je pretražena obiteljska kuća i popratni objekti koje koristi 43-godišnjak, kojom prilikom je osumnjičeni policijskim službenicima dragovoljno predao puškomitraljez s tri pripadajuća prazna spremnika i 261 komada raznog streljiva, a što sve je osumnjičeni neovlašteno posjedovao. Prilikom ovog postupanja osumnjičeni je verbalno i fizički napao policijsku službenicu pri obavljanju službene dužnosti i lakše je povrijedio, navode u šibenskoj policiji.

Tijekom ovog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je policijskim službenicima iz osobnog automobila dragovoljno predao devet kilograma rezanog duhana bez markica Ministarstva financija, a tom prilikom mu je oduzeta majica i privjesak, koje je nosio, a na kojim su bili istaknuti tekstovi i slika, kojima se remeti javni red i mir, doznaje Jutarnji list u šibenskoj policiji.

Neslužbeno se doznaje da je osumnjičeni 43-godišnji Kistanjac prije pretresa policiju na kućnim vratima dočekao u majici s ustaškim natpisom "Za Dom spremni" i privjeskom sa slikom poglavara zločinačke NDH Ante Pavelića.


(Izvor: Fena)

Tagovi
Objavio: Wed, 28/06/2017 - 18:15

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top