Najnovija filmska ostvarenja za velike i male u Cazinu

Home

Najnovija filmska ostvarenja za velike i male u Cazinu


JU „Kulturni centar“ Cazin nastavlja praksu prikazivanja filmova najnovije filmske produkcije. Naši mali, ali i veliki filmoljupci će imati priliku pogledati izvrsne Paklene ulice 8 i Štrumpfove na platnu našeg kina u petak, 14.04.2017. godine.

Novu 3 D verziju Štrumfova mališani će moći pogledati već u 18:00 h. Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u cjelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled. U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj historiji.Sada kada su Dom i Letty konačno na medenom mjesecu, Brian i Mia u penziji - a ostatak ekipe oslobođen - svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena (dobitnica nagrade Oscar Charlize Theron) uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi će se suočiti s izazovom kao nikada do sad. Od obala Kube i ulica New Yorka do ledenih ravnica artičkog Barentskog mora, naša elitna snaga će pokušati zaustaviti anarhiste i dovesti kući čovjeka koji je stvorio njihovu porodicu. Ovu priču Brzih i žestokih u „Paklenim ulicama 8“ prikazujemo u 20:00 h.

Cijena ulaznica za svaku projekciju je 4,00 KM, a iste se mogu kupiti na blagajni naše Ustanove svakim radnim danom od 07:00 do 15:30 h.

 

 

(Izvor: Dom kulture Cazin)

Tagovi
Topic
Objavio: Čet, 30/03/2017 - 12:03

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top