Nakon što mu se sin skoro ugušio lizalicom, jedan ih tata želi zabraniti

Brett Cole želi zabraniti lizalice nakon traumatičnog događaja kada se njegov petogodišnji sin Bobby jednom lizalicom umalo ugušio, prenosi portal LADbible.

 

Naime, Cole inače ne dopušta djeci da jedu lizalice, ali s obzirom na to da je bila Noć vještica i djeca su skupila puno slatkiša, dopustio im je da pojedu lizalicu.

"Već smo vidjeli da stvari mogu krenuti loše kad su u pitanju lizalice i to je razlog zašto ih ne dajemo djeci", rekao je Brett.

Glava lizalice se odvojila

Nakon što je lizalicu stavio u usta, ona se odvojila od štapića i zapela u grlu, nakon čega se njegov sin počeo gušiti.

"Moja žena je sjedila pored Bobbyja na kauču kada se počeo gušiti. Vikala je da dođem i snažno sam ga udario po leđima, ali nije bilo nikakvog učinka", rekao je Brett.

Nakon što je bezuspješno pokušao izbaciti glavu lizalice iz dječakovih usta, supruga Deanna je izvela Heimlichov zahvat, nakon čega je lizalica izletjela van. Bobby je i povratio, a uz to mu je krenula i krv.

Šokiranog sina Bobbyja su roditelji odveli u bolnicu gdje su ga liječnici pregledali i pustili da odspava, nakon čega je došao k sebi.

"Ovo je bilo najgore iskustvo u mom životu. Samo želim osvijestiti ljude o opasnosti. Jako smo se uplašili", izjavio je Brett.

Zbog ovog događaja Cole želi upozoriti roditelje na opasnost naizgled bezopasnog slatkiša.