fbpx Nastradao prilikom rušenja kuće: Veliki humanitarni koncert za Cazinjanina Emira Macanovića

Nastradao prilikom rušenja kuće: Veliki humanitarni koncert za Cazinjanina Emira Macanovića

Home

Nastradao prilikom rušenja kuće: Veliki humanitarni koncert za Cazinjanina Emira Macanovića


Naš sugrađanin Emir Macanović iz Gornje Koprivne nastradao je prilikom rušenja stare kuće i zadobio teške povrede. Cijeli zid je pao na njega, ima lomove oba kuka, također su napukle i lopatice, jetra mu je oštećena, a mokraćni kanali pretrgnuti. Oženjen je i ima troje djece, niko nije zaposlen.

Kako bi bio bolje i ustao iz bolesničkog kreveta te mogao raditi i tako uzdržavati svoju porodicu, Emiru je potrebna operacija, i to u Holandiji, koja košta 6 801 eura, koje on, nažalost, nema.

Zbog toga se održavaju mnogobrojne humanitarne akcije kako bi se pomoglo ovom mužu i ocu troje djece, koji, kao i svi mi, zaslužuje priliku za sretan i zdrav život. U tome mu je potrebna pomoć humanih ljudi.

Upravo ti humani ljudi udružili su se i organiziraju veliki humanitarni koncert, koji će se održati 25.06.2017. godine u Gornjoj Koprivni kod EM-DE marketa s početkom u 18 sati.

Prisutne će zabavljati imena domaće estrade, a moći ćete učestvovati i u bogatoj tomboli.

Cijena ulaznice je 5 KM. 
Image removed.

Ako i vi želite pomoći našem sugrađaninu, te njemu i porodici omogućiti dolazak ljepših dana, možete to uraditi uplatama na broj žiro računa naveden u prilogu, ili se javiti lično Emiru na broj telefona 061 370 902.

Image removed.

(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavio: Pon, 12/06/2017 - 17:40

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top