Nejra i Eki iz Cazina sa Sudom Hušidićem napravili sjajnu pjesmu (VIDEO)

.
Nejra i Eki Prošić, poznati dvojac iz Cazina na neobičan način čestitali damama dan žena.

Nejra i Eki, sestra i brat koji su široj javnosti postali poznati prošlogodišnjim pojavljivanjem na Zvezdama Granda poznati su po iznenadjenjima. 

Tako su mnogi gledaoci najprestižnijeg muzičkog takmičenja u regionu ostali u čudu kad je duet odlučio na napusti takmičenje tik pred snimanje polufinalne emisije iako su važili za jedne od glavnih favorita za pobjedu. 

Ovaj put su odlučili da svoju prvu autorsku, duetsku pjesmu objave baš na Osmi mart, Dan žena, kao iznenadjenje ali i poklon svim damama. 

"Povodom 8. marta, poklanjamo Vam prelijepu baladu posvećenu prvenstveno svim pripadnicama ljepšeg spola, a zatim i onima koji će u dubini duše urezati našu poruku: 

“Polomljeno ne spajajte, kad odlučite krenuti - hrabro koračajte naprijed, pamtite samo ono najljepše - jer za sve nas ono bolje postoji!" - izjavili su sestra i brat 

Inače, autori pjesme su Haris Priki Rahmanović i Nino Mujagić, Bišćani koji su radili na posljednjem albumu Marije Šerifović,uz Nejru Prošić, koja je pored pjevanja ucestvovala u stvaranju teksta za ovu numeru, a cijelu pricu je zaokruzio mladi talentovani producent Husein Hušidić Sado iz Velike Kladuše, tako da bi se moglo reći da je ovo pravi Krajiški muzicki spoj. 

 

Pjesmu možete da čujete OVDJE.