Nezaboravno ljeto u Cazinu: Imperium Fest, koncert Dine Merlina, Krajina Film Festival...

Home

Nezaboravno ljeto u Cazinu: Imperium Fest, koncert Dine Merlina, Krajina Film Festival...


Nezaboravno ljeto očekuje ljubitelje muzike, filma i sporta u Cazinu, a veći broj njih održat će se u Starom gradu "Ostrožac".

Prvi u nizu je festival elektronske muzike, Imperium Fest, koji možete posjetiti od 21. do 23. jula 2017. godine. Riječ je o vrhunskom događaju ovog ljeta u Cazinu, gdje će se okupiti oko 40 izvođača iz 10 zemalja svijeta ==> Imperium festival 2017.

Filmoljupce će obradovati da u Cazin od 26. jula stiže Krajina Film Festival. Pored filma, festival predstavlja i druge umjetnosti gdje će se okupiti novinari i književnici. Također, podrazumijeva i okupljanja krajiških privrednika i hotelijera iz BiH i dijaspore ==> Prvi Krajina Film Festival: Bogat program u šest bh. gradova, uključujući Cazin.

A koncert Dine Merlina 31. jula u tvrđavi Ostrožac neki već nazivaju događajem godine ==> "Hotel Nacional" u CazinuVrelo ljeto, vrela noć, vi i ja...jedna divna melodija, stih je kojim Dino Merlin najavljuje ovaj koncert.

Ne propustite ni državno paraglajding prvenstvo u preciznom slijetanju na cilj, Gomilijada open cup 2017, Cazin Grand Prix na popularnoj Krajiškoj zmiji, te cazinsku motorijadu koja svake godine okupi nekoliko stotina motorista iz više država i uživajte u ljetnim događajima u našem gradu.


(Cazin.NET, Foto: WOLFEN Haris Samardžić)

 

 

Tagovi
Topic
Objavio: Wed, 19/07/2017 - 13:14

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top