Nikad viđena situacija do sad: U Novom Sadu izveo neobičnog ljubimca u šetnju! (video)

J

Lijep i sunčan dan u Novom Sadu nakon nekoliko kišnih dana privukao je veliki broj građana na ulice, ali i jednog neobičnog pratitelja koji je nasmijao sve prisutne.

Naime, jedan Novosađanin je izveo svoju neobičnu pratnju – dinosaura! Kako je čekao zeleno svjetlo na semaforu, ovaj veliki kostim dinosaurusa privukao je pažnju radoznalih sugrađana koji su ga snimali i fotografisali.

Scena je postala prava atrakcija na Bulevaru Evrope u Novom Sadu, a video snimak brzo je postao popularan na društvenim mrežama uz komentare koji su se širili brzinom svjetlosti.


U opisu snimka stajalo je: “Subota, lijepo vreme, pa dinosaurusa izveo u šetnju”, što je samo dodatno podstaklo interesovanje građana.

Oni koji su imali prilike da posjete cirkus, čiji se šator nalazi nedaleko odatle, već su upoznati sa ovakvim atrakcijama koje često služe da zabave djecu uz zanimljive predstave i performanse.


Ova neobična pojava ostavila je mnoge Novosađane u čuđenju, a neki su već počeli da šale da bi uskoro mogli videti i velikog bijelog medvjeda na ulicama grada.