Očajna majka ubijenog navijača: Šetali me u policiji pet sati, pa rekli da mi je sin mrtav!

Home

Očajna majka ubijenog navijača: Šetali me u policiji pet sati, pa rekli da mi je sin mrtav!


Ne znam zašto mi je ubio sina, moje čedo, za koga sam živjela... Kojeg sam od godinu dana sama podizala, jer mu se otac oženio i nikad više nije pitao za njega, niti ga je vidio, u suzama priča Ljiljana Bogdanović, majka Milana Pribakovića, zvanog Piki (29), koji je ubijen u nedjelju ujutru u diskoteci „The End“, prenosi Kurir.

Nesretna žena kaže da su drugovi njenog sina vidjeli snimak ubistva. - Meni nisu dali. Rekli su mi da je Milan stajao okrenut leđima kada je ubica ušao i pucao mu prvo u lijevu nogu. On je krenuo, da li je htio da bježi ili njega da udari i vidi ko je, a taj je onda ispalio još nekoliko hitaca i pogodio ga i u desnu nogu. Ubica nije bio maskiran - priča neutešna majka..
 

Ona kaže da joj je sin rekao da će u subotu ići kod drugarice na rođendan i da će poslije svi zajedno u grad.

- Ujutru oko sedam došli su njegovi drugari i rekli mi da su čuli da je Milan ranjen, ali da ne znaju gdje. Povezli su me do Urgentnog centra, nije bio tamo, otišli smo do bolnice u Kamenici, ni tamo ga nije bilo. Na mobilnom je bio nedostupan. Onda smo otišli do te diskoteke, gdje je bilo puno policije. Rekli su mi da odem do njihove zgrade u Kraljevića Marka. Tamo su mi na portirnici rekli da je moj sin pušten iz Urgentnog. Rekla sam im da taj što je pušten nije moj sin i tada su me uveli unutra. Rekli su mi da sačekam, da bi mi tek oko 12 sati rekli da je Milan preminuo. Vrisnula sam i pitala ih: „Što ste me šetali od sedam ujutru, a znali ste to odmah. Sram vas bilo“ - plačući priča Ljiljana. 

Zovite hitnu

Ona kaže da joj je sin došao u diskoteku malo prije nego što je upucan.  - Pitala sam ih šta je posljednje rekao. Kažu da je samo izgovorio: „Zovite odmah hitnu i samo je pao“... Moj sin nije bio poznat policiji, kako sad pričaju. Ja to nikada nisam čula. Jeste volio fudbal i išao na utakmice, ali u posljednje vrijeme sve manje. Moj Miki je bio jedno divno dijete, ni mrava ne bi zgazio - kaže unesrećena majka. I

ako su kamere snimile ubicu Pribakovića, on je i dalje u bjekstvu.  Pogođen u butinu, iskrvario na smrt Kako Kurir nezvanično saznaje, Pribaković je iskrvario. - Mladić je pogođen sa dva hica u noge. Smrtonosan hitac je bio ispod krvnog suda velike zatkoljene jame, što je pokidalo velike arterije i vene. U tim situacijama je najbitnija adekvatna ljekarska pomoć, jer ako se u pet do desetak minuta ne zaustavi to krvarenje, dolazi do smrti - kaže izvor Kurira.   .

 

(Izvor: Avaz.ba)
 

Tagovi
Objavio: Tue, 10/10/2017 - 13:19

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top