fbpx Odgovor Bihaćke pivovare – NK Jedinstvo pomažemo 20 godina!

Odgovor Bihaćke pivovare – NK Jedinstvo pomažemo 20 godina!

Home

Odgovor Bihaćke pivovare – NK Jedinstvo pomažemo 20 godina!


Kao partnere u projektu “Uživaj naše”, a ponukani pozivom na bojkot proizvoda Bihaćke pivovare, koji je jutros “osvanuo” na društvenim mrežama, kontaktirali smo predstavnike ovog preduzeća, kako bi zatražili odgovor, odnosno provjerili istinitost informacija koje su se pojavile na lokalnim portalima.

Iz Bihaćke pivovare odgovaraju, kako je ideja bila njihova i da su već imali pivo sa “markicama” u proizvodnji, kada je takva ideja osmišljena od strane predstavnika NK Jedinstvo.

VEZANO: Domaći štite domaće – Podrška Bihaćke pivovare klubovima sa područja USK-a

“Ideja je naša bila i predložena Jedinstvu. Međutim, bez uprave, ovlaštene osobe i sa blokiranim računima nije moguće ništa zakonski potpisati” rečeno nam je u Bihaćkoj pivovari.

Javnost treba podsjetiti da Bihaćka pivovara pomaže većinu sportskih klubova i manifestacija na području USK, a naročito u Bihaću i to od nogometa, odbojke, košarke, boksa, rukometa, sporta na vodi i mnogo drugih i to zadnjih 20 godina, a sve na višegodisnjem nivou.

Mišljenja smo da je menadzment Bihaćke pivovare napravio dobar marketinški potez kao najmanja pivovara u BiH u borbi protiv ajkula iz uvoza.

Samim povećanjem prodaje Premingera, povećati će se i broj uposlenika koji su direktno iz Bihaća, povećati će se i sponzorstva za naše klubove, kao što će se povecati i domaća proizvodnja, Što nam je svima primarni cilj, ili bar onima koji ovu državu smatraju svojom.

Podsjetimo i javnost da već uvozimo 70 miliona KM obične izvorske vode. Kolika bi tek cifra bila kad bi bojkotovali domaće i kakva to radna mjesta i gdje želimo, ako ne želimo koristiti domaće proizvode.

(Izvor: Uzivajnase.ba)

Topic
Objavio: Wed, 05/04/2017 - 19:59

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top