Poziv za medijsko sponzorstvo sedmog maskenbala u organizaciji „Igre 27“

Home

Poziv za medijsko sponzorstvo sedmog maskenbala u organizaciji „Igre 27“


Sedmi veliki maskenbal je pred nama! 28. oktobar 2017. godine, Kulturni centar Cazin. Događaj koji posjeti oko 1000 mladih, djece i njihovih roditelja. Jedinstvena atmosfera koja se pamti.

Organizator jedinstvenog događaja je Udruženje „Igra 27“, koje je pravno razvrstano kao umjetničko i književno stvaralaštvo i scenska umjetnost. U okviru statuta, osim predstava i općenito umjetničkih idejnih realizacija priređuju i zanimljive manifestacije i performanse koji imaju za cilj privlačenje i navikavanje djece i mladih da svoje slobodno vrijeme provode u kulturnim centrima u zdravoj intelektualnoj, emocionalnoj i duhovnoj atmosferi koja će ih izgrađivati i čuvati od nusprodukata savremenog društva.

Maskenbal u organizaciji „Igre 27“ prerastao je u prepoznatljiv brend i tradicionalno okupljanje mladih, djece i njihovih roditelja prethodnih šest godina. 

maskenbal

Prvi put do sada „Igra 27“ ustupa reklamni prostor svojim sugrađanima. Možete biti sponzor ovog velikog događaja, materijalno (hrana i piće) ili financijski. Zauzvrat pružaju nezaboravnu reklamu i zahvalnost.

Svi koji želite biti sponzori i htjeli bi odličnu reklamu: veliki baner, plakate, radio, televizija, Facebook reklame, promo materijal, odaberite jedan od ponuđenih paketa i javite se do 1. oktobra 2017. godine (ponedjeljak).

Vaše reklamiranje trajat će mjesec dana. Cazin.NET već je to učinio, pridružite nam se i vi!

Sve detalje reklamiranja u sklopu ponuđenih paketa možete preuzeti OVDJE.

 

(Cazin.NET)

 

Tagovi
Topic
Objavio: Čet, 28/09/2017 - 19:31

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top