Predsjedništvu BiH trebaju usluge ručnog pranja vozila, FMUP nabavlja suho meso

Home

Predsjedništvu BiH trebaju usluge ručnog pranja vozila, FMUP nabavlja suho meso


U posljednjim danima institucije u Bosni i Hercegovini objavile su niz tendera za javne nabavke. Neke od njih su nesvakidašnje.

Tako je, naprimjer, Federalno ministarstvo za unutrašnje poslove raspisalo javni poziv za nabavku mesa i suhomesnatih proizvoda u toku 2018. godine.

Prema tenderskoj specifikaciji, FMUP planira za nabavku mesa i suhomesnatih proizvoda izdvojiti 196.000 KM, a riječ je o nabavci kojom žele pokriti kompletnu narednu godinu. Ističe se da će plaćanje za ovu vrstu usluge biti izvršeno iz budžeta Federacije BiH za 2018. godinu.

va

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine u posljednjim danima raspisalo je dva javna poziva. Prvi se odnosi na pokretanju postupka izbora najpovoljnijeg ponuđača za ručno pranje vozila i pružanje vulkanizerskih usluga u Sarajevu. Ovu uslugu namjeravaju platiti 16.400 KM.

Drugi tender odnosi se na izbor najpovoljnijeg ponuđača za tekuće održavanje motornih vozila zaključivanjem okvirnog sporazuma za potrebe Predsjedništva Bosne i Hercegovine. Za ovu namjenu iz budžeta BIH planiraju izdvojiti 190.800 KM.

č

 

(Izvor: Radiosarajevo)

Objavio: Čet, 13/07/2017 - 18:52

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top