fbpx Pripadnik OS BiH prijetio bivšoj djevojci i sjekirom razbio vrata

Pripadnik OS BiH prijetio bivšoj djevojci i sjekirom razbio vrata

Home

Pripadnik OS BiH prijetio bivšoj djevojci i sjekirom razbio vrata


Pripadniku Oružanih snaga BiH, 32-godišnjem Mostarcu, predložen je jednomjesečni pritvor zbog tri kaznena djela, i to ugrožavanje sigurnosti, narušavanja nepovredivosti doma i oštećenja tuđe stvari.

Naime, on je osumnjičen da sinoć, oko 20 sati, pod utjecajem alkohola došao na vrata podstanarskog stana U Ulici kneza Višeslava, gdje stanuje njegova bivša 25-godišnja djevojka iz Stoca, inače konobarica, gdje je vikao: Otvori, ubit ću te!

Dok su uznemireni stanari zvali policiju u pomoć, on je, kao stoji u kaznenoj prijavi, iz vozila zgrabio sjekiru i njome razbio ulazna vrata stana. Srećom, prestrašena djevojka je nekako uspjela pobjeći, a osumnjičeni je unutra razbio telefon i razbacao stvari, piše Pogled.ba.

Kako su za isti portal rekli stanari, budući da je policija bila u neporednoj blizini, jer se malo prije toga u istoj ulici dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je takist vozilom udario pješakinju, upravo zahvaljujući njihovoj brzoj intervenciji, sve se na tome i završilo. Vojnik se sutradan otrijeznio i jedino u svoju obranu imao reći da je bio jako pijan.

 

(Izvor: Oslobođenje.ba)

Tagovi
Objavio: Sat, 22/04/2017 - 12:49

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top