Priznao da je čekićem ubio ženu: Osuđen na 16 godina robije zbog stravičnog ubistva

asd
S. M. (51) iz Makrešana kod Kruševca (Srbija) osuđen je na 16 godina zatvora zbog teškog ubistva supruge M. M. (45).

Više javno tužilaštvo u Kruševcu zaključilo je sa okrivljenim sporazum o priznanju krivičnog dJela, koji je potvrdio Viši sud, čime je okončan sudski epilog monstruoznog zločina u kruševačkom selu, pišu Novosti.

U tragediji, koja se u porodičnoj kući dogodila 8. juna u sitnim satima, S. M. je, kako je ranije predočeno, sa više udaraca čekićem u glavu usmrtio svoju suprugu, ali je nesreTnu ženu prethodno nakon verbalne rasprave udarao i rukama. Sagovornici lista kažu da je sada osuđeni imao problema sa alkoholom, da se teško nosio sa ljubomorom i da je kobne noći bio pijan.

Žrtva se vratila i iz druge smJene u fabrici, a prethodno se dogovorila sa mužem da je sačeka. To se nije dogodilo, već ga je kod kuće zatekla u pijanom stanju. Posvađali su se i on je žrtvu najprIJe udarao, a potom je i čekićem udario u glavu – navodi izvor lista.
Nažalost, prizor mrtve majke u sobi porodične kuće prva je vidJela Kćerka. Kako je predočila novinarima, otac je izašao iz druge sobe i dok je žurno napuštao kuću, rekao je: “Ubio sam je”. Policija je osumnjičenog brzo uhapsila, a ekipa Hitne pomoći je mogla samo da konstatuje smrt nesretne žene.

Prema svjedočenjima mještana Makrešana, selo je zaziralo od osumnjičenog.

Dovodio se u vezu sa nekom krađom drva i napadom na mještanina, pričali su da je izazvao i udes poslije čega mu je izrečena mjera obaveznog liječenja od alkohola – rekli su u Makrešanu.
Mirjana je, s druge strane, bila požrtvovana i vrijedna majka.