Real Madrid objavio video sa sutrašnjim datumom, svi su uvjereni da je to ono što cijeli svijet čeka

.
Zanimljiva najava

 

Madridski Real objavio je danas itekako zanimljiv video i gotovo svi su uvjereni da će Kraljevi sutra objaviti dolazak Kyliana Mbappea u klub.

Real Madrid je na društvenim mrežama postavio izuzetno zanimljivu najavu. Na zvaničnim stranicama postavili su video u kojem najavljuju veliku objavu za sutra.

Gotovo svi navijači kraljevskog kluba su uvjereni da će se 2. februara potvrditi dolazak francuskog napadača Kyliana Mbappea, čovjeka s kojim Real Madrid već godinama pregovara.

Španski mediji još su jučer objavili kako će Mbappe u februaru saopštiti rukovodstvu PSG-a kako neće produžiti ugovor i da će prijeći u Real Madrid.

Dolazak jednog od najboljih fudbalera svijeta u Real Madrid bio bi zaista istinski spektakl, ali na razočarenje svih fanova kraljevskog kluba radi se samo o novom sponzorskom ugovoru s kompanijom HP koja će dobiti svoje mjesto na dresu jednog od najvećih klubova svijeta.

Kylian Mbappe na kraju ove sezone postaje slobodan igrač. Od januara već može pregovarati s drugim klubovima, a Real je odavno prvi favorit da ga dovede u svoje redove. Odavno se radi na tome i 2. februar bi mogao odgovoriti na brojna pitanja.

Real je Mbappeu postavio ultimatum

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez je na početku ove godine Kylianu Mbappeu postavio ultimatum. Imao je 15 dana da odluči hoće li doći u Real ili će mu zauvijek vrata biti zatvorena.

Poznata je i finansijska strana ponude koja je stigla 25-godišnjem Francuzu. Kraljevi su mu na godišnjem nivou ponudili 26 miliona eura i bonus za potpis od 130 miliona eura.

Mbappe je nedavno istakao kako apsolutno ništa nije odlučio. PSG se svim silama trudi da ga zadrži u svojim redovima, no to će nakon svih dešavanja proteklih godina biti veoma teško.

Hoćemo li već sutra svjedočiti velikoj objavi ostaje nam da vidimo. Dolazak Mbappea napravio od Reala nestvaran tim koji bi u godinama koje dolaze bio nezaustavljiv.

Mbappe je od 2017. godine član PSG-a. Plaćen je Monacu čak 180 miliona eura i drugi je to najveći transfer svih vremena.

U pariškom klubu fenomenalni napadač je porušio sve rekorde. Odigrao je ukupno 287 utakmica i ima učinak od 240 pogodaka i 104 asistencije.