Roditelji objavili potresnu fotografiju sina: Rekao je 'slikajte' i umro (FOTO)

Home

Roditelji objavili potresnu fotografiju sina: Rekao je 'slikajte' i umro (FOTO)


 

Braiden Prescott (7) umro je od rijetkog oblika raka, a njegovi roditelji Steph (26) i Wayne Prescott (38) podijelili su fotografiju na društvenim mrežama kako bi podigli svijest o važnosti otkrivanja ranih simptoma raka

Roditelji dječaka koji je umro od raka objavili su i podijelili fotografiju koja je svima slomila srce. Majka ga je snimila u očevom naručju nekoliko trenutaka prije nego što je izdahnuo.

Braiden Prescott (7) umro je od rijetkog oblika raka, a njegovi roditelji Steph(26) i Wayne Prescott (38) podijelili su fotografiju na društvenim mrežama kako bi podigli svijest o važnosti otkrivanja ranih simptoma raka.

 

BEBA RODITELJ

Malenom Britancu dijagnosticiran je neuroblastom kada je imao dvije godine. Njegova majka Steph rekla je kako je osjećala da nešto nije uredu već sa šest mjeseci. Braiden je imao tumore na vilici i nije mogao pravilno izgovarati riječi. Danima uopće ne bi progovorio.


Hrabri dječak prošao je čak 11 različitih tipova kemoterapije, a išao je i na liječenje u Sjedinjene Države. Nažalost, njegovo tijelo to više nije moglo izdržati. Samo nekoliko minuta prije nego što će Braiden umrijeti, Steph je uslikala kako Wayne drži u krilu dječaka.

 

(Izvor: 24sata.hr)

Tagovi
Topic
Objavio: Sat, 01/07/2017 - 19:03

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top