SAOBRAĆAJKA NA MAGISTRALNOM PUTU SANSKI MOST-PRIJEDOR: Motociklista teško povrijeđen (FOTO)

Home

SAOBRAĆAJKA NA MAGISTRALNOM PUTU SANSKI MOST-PRIJEDOR: Motociklista teško povrijeđen (FOTO)


Na magistralnom putu Prijedor-Sanski Most u ulici Vojvode Stepe Stepanovića jutros je došlo do saobraćajke u kojoj je teško povrijeđen motociklista.

saobracajka-tukovi-motoristi-6

-Do saobraćajne nezgode je došlo oko 8:15 časova. U njoj su učestvovali E.Z. (1992) iz Ljubije koji je upravljao putničkim vozilom „VW Passat“ te E.K. (1982) iz Bužima koji je upravljao motociklom „Yamaha“ i H.D. (1993) iz Bužima koji je upravljao motociklom „Yamaha“. Teške tjelesne povrede zadobio je E.K. koji je nakon prvobitnog zbrinjavanja u prijedorskoj bolnici prevezen u UKC Banja Luka – potvrdila je Zvezdana Alendarević, portparolka Policijske uprave Prijedor.

saobracajka-tukovi-motoristi-8

Kako nezvanično saznajemo, dvojica motociklista su se vraćali sa Moto susreta u Sanskom Mostu.

saobracajka-tukovi-motoristi-2

Prema onome što se moglo vidjeti na licu mjesta, „Passat“ se kretao iz pravca grada i iz ulice Vojvode Stepe skretao je u sporednu ulicu ili pred obližnju pekaru.

saobracajka-tukovi-motoristi-10

U tom trenutku iz pravca Sanskog Mosta naišla su dvojica motorista, od kojih je prvi udario u prednji lijevi kraj putničkog vozila, dok je drugi, koji je vjerovatno išao iza njega, uspio „pobjeći“ u lijevu stranu pa je nakon udarca u zadnji desni dio automobila završio na bankini.

saobracajka-tukovi-motoristi-11

Uviđaj su obavili policijski službenici PS ua bezbjednost saobraćaja Prijedor a vozila su saobraćala okolnim ulicama.

 

(Izvor: prijedordanas.com)

Tagovi
Topic
Objavio: Ned, 09/07/2017 - 12:02

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top