SDP u Velikoj Kladuši organizirao druženje: Za ulaz možete uplatiti po 20 KM kod sekretarice…

asd
Juče je širom BiH obilježen Dan državnosti naše države, prigodnim programima. Brojne su institucije, ali i političke stranke organizirale svečane akademije tim povodom. Ono što je posebno zanimljivo bilo, jeste najava i poziv općinske organizacije SDP Velika Kladuša članovima i simpatizerima da dođu na druženje naveče u hotel Konak, a da u tu svrhu ranije kod sekretarice uplate po 20 KM. Pročitajte obavijest SDP Velika Kladuša, koja je izazvala reakcije i naših čitalaca, u cjelosti:

“Obavještenje za članove i simpatizere SDP BiH - Velika Kladuša 🇧🇦
❗ Povodom 25. novembra - Dana državnosti Bosne i Hercegovine OO SDP BiH Velika Kladuša planira polaganje vijenca ispred spomenika u parku Omladinske radne brigade “7 Sekretara SKOJ-a” u 11,00 sati (okupljanje ispred prostorija partije) i ovom prilikom pozivamo naše članove i simpatizere da prisustvuju istom.

❗ Istog dana u 19,30 planirano je zajedničko druženje u restoranu Libertas (hotel Konak) i svi zainteresirani članovi i simpatizeri mogu uplatiti iznos od 20,00 KM kod sekretarice u prostorijama stranke do 25.11. u terminu od 09,00 do 13,00 sati.”

Na adresu našeg portala stiglo je više komenatara povodom ovog događaja, a neke prenosimo: 

Sinoć u Kladuši SDP slavi ...preko 100 ljudi na zabavi bez potvrde o vakcinaciji, testa ili prebolovao...a od nas se traži sve to.

Doktori iz SDP sinić slave dok se druge države zatvaraju. Slavi SDP jer je juče spasio načelnika da ostane načelnik. Sramota.”… neke su od poruka čitalaca. 

Bilo kako, političke stranke, posebno u ovom vremenu restrikcija i pandemije, moraju pokazivati maksimalnu odgovornost i sve činiti da zaštite prava i zdravlje svih ljudi.

Image
gr