Sjajni Cristiano Ronaldo potopio Eibar u gostima (VIDEO)

U prvu momčad Reala su se nakon ozljeda vratili Luka Modrić i Toni Kroos. Hrvatski veznjak je ušao s klupe u utorak u pobjedi nad PSG-om u Ligi prvaka, a posljednji put je od prve minute krenuo 14. veljače, u prvoj utakmici protiv Parižana kada se i ozlijedio.

A da pokaže svoju klasu nije mu dugo trebalo. Igrala se 34. minuta kada je Modrić telepatskom, dugom loptom pronašao Ronalda na lijevom krilu, a Portugalac je potvrdio sjajnu formu pogotkom za vodstvo kraljeva. A nakon asistencije, sjajni Modrić je dobio i ovacije navijača. Odužio im se lijepim potezima u sjajnoj završnici, prodao je u 45. minuti 'tunel' dvojici Eibarovih igrača, ali mu je udarac obranio golman.

Imali su kraljevi vodstvo do 50. minute kada je izjednačio Ivan Ramos nakon asistencije bivšeg Realovca Pedra Leona.

Modrić se imao priliku upisati u strijelce i u nastavku. Nakon pogotka domaćih je nanizao nekoliko lijepih akcija, poigravao se s protivničkim igračima, ali nije uspio zabiti. Ali nije mu ni trebao gol da oduševi, još jednom pokaže koliko znači Realu, prenosi Goal.com.

I kada se činilo da bi kraljevi unatoč povratku svojih zvijezda ipak mogli kiksati, ukazao se ponovno Ronaldo i novim pogotkom u 84. minuti osigurao pobjedu.

Povratkom Modrića i Kroosa na klupu je ponovno preselio Mateo Kovačić, unatoč tome što ih je zamijenio jako dobro, bio ponajbolji igrač kraljeva u pet pobjeda koliko su ih upisali. Kovačić je utakmicu odgledao s klupe, a Modrić je odigrao svih 90. minuta.

Dodajmo i da se u prvom poluvremenu ozlijedio Raphael Varane. Nastradao je u sudaru glavama s Kikeom Garcijom. Pokušao je nastaviti igrati, ali je ipak zatražio zamjenu, a u 28. minuti je umjesto njega zaigrao Nacho.

​​​​​​

(Izvor: Vijesti.ba)